Två på tronen som fyller samma dag

Julklappar hit och julklappar dit! För många är nog den största dagen på året i alla fall födelsedagen. Även om det bara är en som får all uppmärksamhet så är det den som är bäst!

Julklappen gör folk maniska

Vi har tidigare pratat om julklappen och vilket värde och hur laddad den faktiskt är. När det börjar vankas jul och månaderna och dagarna börjar närma sig så börjar man också tänka på vad man ska ge till sina nära och kära. För att hitta en så bra present som möjligt så är det också bra att vara ute i god tid så att alla presenter som du tänkt köpa försvinner. Då internethandeln är i full gång och blomstrar som aldrig förr så är det också ett bra sätt att köpa sina presenter. Ofta kan man också få de inslagna eller med något snyggt papper med i paketet. När det kommer till online köp så måste man också vara ute i god tid, speciellt om man beställer nära jul. Då är det också många lager som har väldigt mycket att göra och det är ju synd om du inte får ditt paket i tid.

Presenter på den stora dagen

Barack och Reinfeldt fyller på samma dag

Inte bara jul skall firas med presenter och annat. Även födelsedagen är minst lika stor, om inte annat för den som faktiskt fyller år! Både Fredrik Reinfeldt och Barack Obama fyller år på samma dag, även om Obama blir 53 och Reinfeldt blir 49 i år. När den amerikanska presidenten fyllde 50 år så gjorde han det med bland annat den legendariske Vita huset-reportern Helen Thomas. Presidenter i USA förväntas att tillbringa sin ledighet i landet och Michelle har kritiserats för att ha åkt till bland annat Marbella i Spanien. Barack däremot har ön Martha’s Vineyard vid Cape Cod och Hawaii högt på listan. Hawaii som också är hans födelseort. Han brukar också inleda sina födelsedagar med att spela golf och basket. Han har skämtat öppet om att han är på väg att bli en mogen man och i många medier får han råd om hur han ska tackla att han håller på att bli äldre. Något som han själv menar inte är något som stör honom alls. Årets födelsedagsfirande kommer att gå i en stor gala i Chicago med bland annat stora artistuppträdanden.

Scroll to top