Iphone 12 pro perfekt för e-bokläsning

Din iPhone 12 pro är faktiskt perfekt som läsplatta. Den är lätt att ta med sig överallt, samtidigt som storleken passar både för att surfa, se filmer och läsa utan problem. För att skydda din mobil bör du köpa ett riktigt bra skal. En billig investering för att skydda en av dina viktigaste prylar.

Det är skönt att alltid ha med sig en bok. Du sitter på bussen eller på tunnelbanan, tar fram din iPhone 12 pro, läser och tiden flyger iväg. Eller så åker du bil och kan enkelt fortsätta läsa deckaren eller biografien för att ta reda på hur det ska gå. Eftersom du tar med dig mobilen överallt bör du skydda den. Köp ett riktigt bra skal, så slipper du skador och sprickor. Du kan se olika skal här till din iPhone 12 pro.

Skydda din iPhone 12 pro

En iPhone 12 pro är lite av en investering: det är en riktigt bra mobil som du kan använda till väldigt mycket. Den passar både dig som är företagare och privatperson som vill ha en riktigt schysst mobil. Är du bokälskare är den också perfekt som läsplatta. Med mobilen i fickan, jackan eller väskan har du alltid något att läsa utan att boken tar något plats. Men mobiler kan vara lite glatta och du kan lätt tappa den, särskilt under vintern när det kommer snö och blir isigt. Genom att skydda din mobil slipper du:

  • laga den, vilket är dyrt
  • få sprickor på skärmen, vilken försvårar läsningen
  • få repor, vilken minskar andrahandsvärdet, ifall du en dag vill sälja den

Perfekt som läsplatta

Istället för att du köper en särskild läsplatta kan du lika gärna använda din iPhone. Nu under coronapandemin då det blir mer hemmasittande är det skönt att alltid kunna ladda ner en bra bok och läsa. Om du har hittat en serie kan du sträckläsa hela serien utan att behöva gå till en bokaffär eller beställa boken online, och sedan behöva vänta på den. Inom ett par sekunder finns boken på din mobil. Du kan bara sätta dig i soffan med något varmt att dricka och något gott att äta och njuta av bokserien. Med ett bra skydd är det lättare att hålla i mobilen på ett skönt sätt och du kan läsa i flera timmar.

Scroll to top