Därför ska du skydda din enhet

Att läsa e-böcker är smidigt och enkelt, du kan med en mobiltelefon eller surfplatta läsa var du vill. Men när du bär med dig surfplattan eller mobiltelefonen är det lätt att det händer en olycka som att du tappar den i marken. För att den inte ska gå sönder är det viktigt att du skyddar den.

Att läsa e-böcker har blivit allt mer populärt. Du kan enkelt läsa på din mobil eller surfplatta när som helst och var som helst. När enheten är med kan du alltid läsa. Om du läser varje dag på din surfplatta eller mobil kan det vara en bra idé att skydda den ordentligt. Det är lätt hänt att du tappar mobilen eller surfplattan i golvet när du åker buss eller är ute. På https://techhuset.se/ kan du köpa olika skydd till din mobiltelefon eller surfplatta. Det är bättre att investera i bra skydd än att behöva köpa en ny mobil eller surfplatta för att den råkade åka i marken. Glöm inte att skydda skärmen också.

“I dagsläget står e-böckerna för knappt tre procent av bibliotekslånen på svenska folkbibliotek.” Läs mer här

E-böcker kan du läsa vartsomhelst

Det bästa med e-böcker är att du kan läsa överallt och dessutom är det mycket billigare att köpa än en fysisk bok. Om det är något som är extra intressant som du vill sparar du sidan enkelt genom att göra en print screen. E-böcker går att ladda ner vilket betyder att du inte behöver ha tillgång till internet när du ska läsa. Du kan låna e-böcker på det allra flesta bibliotek om du inte vill köpa dem själv.

Scroll to top